“ΓΙΟΡΤΗ” Κάνναβης στο Σύνταγμα
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Αθήνα 11.05.2015

 

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΤΗΣ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κα ΠΑΠΑΧΕΛΑ

 

ΘΕΜΑ:  «ΓΙΟΡΤΗ» ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

 

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

 

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό καταθέτω αίτημα για συζήτηση εκτός Ημερησίας Διατάξεως στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (14η Μαΐου 2015), αναφορικά με την διοργάνωση της «1ης Γιορτής Κάνναβης» στην πλατεία Συντάγματος.

 

      Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος «γιορτή κάνναβης» όπου διάφορα άτομα (μεταξύ των οποίων και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ) συγκεντρώθηκαν με σκοπό να προπαγανδίσουν την αποποινικοποίηση της χρήσεως της κάνναβης.

            Η εικόνα του κεντρικότερου σημείου της πόλης μας ήταν χωρίς καμία υπερβολή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, και μάλιστα σε ημέρα και ώρα εμπορικής κίνησης με χιλιάδες τουρίστες να διέρχονται από την πλατεία, αλλά και πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, τα οποία αντίκριζαν να έχει παραδοθεί η πλατεία Συντάγματος προκειμένου να υποστηριχθεί η χρήση ναρκωτικών ουσιών, πράξη ποινικώς κολάσιμη.

 

            Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:

 

 Χορήγησε ο Δήμος Αθηναίων  την προβλεπόμενη άδεια για την παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος στην συγκεκριμένη περίπτωση και εάν ναι σε ποιον φορέα ή εκπρόσωπο ακριβώς την παραχώρησε και πώς είναι δυνατόν να δίνετε άδεια σε άτομα που προτρέπουν σε ποινικώς κολάσιμες πράξεις.

 

 

 

Αθανάσιος Κ. Πλεύρης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

TWITTER

RT @PrimeministerGR: Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξ… περισσότερα

Aug 08 2022

Ο ΠΘ @kmitsotakis με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισυνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο. περισσότερα

Aug 08 2022

@blachometrou @koupalos2 Όσοι αναπαράγουν το ψευδές τουιτ είναι κοινοί συκοφάντες και άθλιοι ψεύτες. Έχουν μηνυθεί και θα λογοδοτήσουν περισσότερα

Aug 08 2022

Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ μπροστά σε δυσκολίες ή ευθύνες. Και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσω να πορεύομαι. https://primeminister.gr/2022/08/08/29961

Ο ΠΘ @kmitsotakis με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισυνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο.

Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο.

Περισσότερα...

Pin It on Pinterest

Share This