“ΓΙΟΡΤΗ” Κάνναβης στο Σύνταγμα
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Αθήνα 11.05.2015

 

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΤΗΣ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κα ΠΑΠΑΧΕΛΑ

 

ΘΕΜΑ:  «ΓΙΟΡΤΗ» ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

 

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

 

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό καταθέτω αίτημα για συζήτηση εκτός Ημερησίας Διατάξεως στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (14η Μαΐου 2015), αναφορικά με την διοργάνωση της «1ης Γιορτής Κάνναβης» στην πλατεία Συντάγματος.

 

      Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος «γιορτή κάνναβης» όπου διάφορα άτομα (μεταξύ των οποίων και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ) συγκεντρώθηκαν με σκοπό να προπαγανδίσουν την αποποινικοποίηση της χρήσεως της κάνναβης.

            Η εικόνα του κεντρικότερου σημείου της πόλης μας ήταν χωρίς καμία υπερβολή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, και μάλιστα σε ημέρα και ώρα εμπορικής κίνησης με χιλιάδες τουρίστες να διέρχονται από την πλατεία, αλλά και πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, τα οποία αντίκριζαν να έχει παραδοθεί η πλατεία Συντάγματος προκειμένου να υποστηριχθεί η χρήση ναρκωτικών ουσιών, πράξη ποινικώς κολάσιμη.

 

            Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:

 

 Χορήγησε ο Δήμος Αθηναίων  την προβλεπόμενη άδεια για την παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος στην συγκεκριμένη περίπτωση και εάν ναι σε ποιον φορέα ή εκπρόσωπο ακριβώς την παραχώρησε και πώς είναι δυνατόν να δίνετε άδεια σε άτομα που προτρέπουν σε ποινικώς κολάσιμες πράξεις.

 

 

 

Αθανάσιος Κ. Πλεύρης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

TWITTER

[custom-twitter-feeds]

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Pin It on Pinterest

Share This