Δικαιώνει τον Σαμαρά το ξεφούσκωμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

 

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, με δηλώσεις του στο crashonline.gr εκτιμά ότι σύντομα το κόμμα του θα επιστρέψει στην διακυβέρνηση της χώρας.

 

Άμεσα συσπείρωση των Ελλήνων ψηφοφόρων στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και επιστροφή της παράταξης στην οποία ανήκει, «βλέπει» ο κύριος Πλεύρης.

 

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. εκφράζει το πιστεύω του σχετικά με αυτό που θα πρέπει να γίνει στο κόμμα του οποίου ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς μετά μάλιστα και τις ομιλίες στελεχών του κόμματος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Για το θέμα αυτό τόνισε: «Πρέπει άμεσα να εκλείψει η εσωστρέφεια και να κοιτάξουμε ο ένας στα μάτια τον άλλον.

 

Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η ανασύνταξη δυνάμεων το συντομότερο δυνατό γιατί σύντομα βλέπω ότι θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις.»

 

Ο Θάνος Πλεύρης έστειλε μήνυμα στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: «Μίλησα για ανασύνταξη δυνάμεων στο κόμμα μας γιατί σταδιακά ο Αντώνης Σαμαράς δικαιώνεται για τις επιλογές του και τις πολιτικές του στο διάστημα που ήταν πρωθυπουργός.

 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζεται από τους επικίνδυνους χειρισμούς της σε όλα τα μεγάλα ζητήματα και προβλήματα καθημερινά ξεφουσκώνει ολοένα και περισσότερο. Συν του ότι απομακρύνεται συνέχεια από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

 

Σύντομα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεφουσκώσει εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει πλήρης δικαίωση για τον Αντώνη Σαμαρά που σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει και πάλι.»

TWITTER

Άκης Σκέρτσος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: «Οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες...» περισσότερα

Aug 10 2022

RT @PrimeministerGR: Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξ… περισσότερα

Aug 08 2022

Ο ΠΘ @kmitsotakis με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισυνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο. περισσότερα

Aug 08 2022

Άκης Σκέρτσος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: «Οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες...» https://www.iefimerida.gr/ellada/akis-skertsos-gia-problima-ygeias-gioy-toy

Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ μπροστά σε δυσκολίες ή ευθύνες. Και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσω να πορεύομαι. https://primeminister.gr/2022/08/08/29961

Ο ΠΘ @kmitsotakis με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισυνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο.

Περισσότερα...

Pin It on Pinterest

Share This