Δικαιώνει τον Σαμαρά το ξεφούσκωμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

 

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, με δηλώσεις του στο crashonline.gr εκτιμά ότι σύντομα το κόμμα του θα επιστρέψει στην διακυβέρνηση της χώρας.

 

Άμεσα συσπείρωση των Ελλήνων ψηφοφόρων στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και επιστροφή της παράταξης στην οποία ανήκει, «βλέπει» ο κύριος Πλεύρης.

 

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. εκφράζει το πιστεύω του σχετικά με αυτό που θα πρέπει να γίνει στο κόμμα του οποίου ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς μετά μάλιστα και τις ομιλίες στελεχών του κόμματος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Για το θέμα αυτό τόνισε: «Πρέπει άμεσα να εκλείψει η εσωστρέφεια και να κοιτάξουμε ο ένας στα μάτια τον άλλον.

 

Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η ανασύνταξη δυνάμεων το συντομότερο δυνατό γιατί σύντομα βλέπω ότι θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις.»

 

Ο Θάνος Πλεύρης έστειλε μήνυμα στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: «Μίλησα για ανασύνταξη δυνάμεων στο κόμμα μας γιατί σταδιακά ο Αντώνης Σαμαράς δικαιώνεται για τις επιλογές του και τις πολιτικές του στο διάστημα που ήταν πρωθυπουργός.

 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζεται από τους επικίνδυνους χειρισμούς της σε όλα τα μεγάλα ζητήματα και προβλήματα καθημερινά ξεφουσκώνει ολοένα και περισσότερο. Συν του ότι απομακρύνεται συνέχεια από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

 

Σύντομα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεφουσκώσει εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει πλήρης δικαίωση για τον Αντώνη Σαμαρά που σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει και πάλι.»

TWITTER

RT @YpYgGR: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα. Διαβάστε περισσότερα: https://t.c… περισσότερα

Dec 06 2022

Αναρτήθηκε στη δημόσια διαβούλευση το σν για την ανακουφιστική ιατρική που θα γίνει νόμος του Κράτους εντός του έτους. Πρόκειται για μια παρέμβαση σε ένα έντονα ευαίσθητο θέμα. Η χώρα μας αποκτά πλήρες θεσμικό πλαίσιο για την ανακουφιστική ιατρική περισσότερα

Dec 06 2022

RT @kmitsotakis: Οι αυξήσεις στους μισθούς και στα επιδόματα των γιατρών θα είναι αναδρομικές από 28 Ιουνίου του 2022. Επιπλέον θα υπάρξει… περισσότερα

Dec 05 2022

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://bit.ly/3PjdG7L

Αναρτήθηκε στη δημόσια διαβούλευση το σν για την ανακουφιστική ιατρική που θα γίνει νόμος του Κράτους εντός του έτους. Πρόκειται για μια παρέμβαση σε ένα έντονα ευαίσθητο θέμα. Η χώρα μας αποκτά πλήρες θεσμικό πλαίσιο για την ανακουφιστική ιατρική https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/10994-se-dhmosia-diaboyleysh-to-nomosxedio-gia-thn-anakoyfistikh-frontida

Οι αυξήσεις στους μισθούς και στα επιδόματα των γιατρών θα είναι αναδρομικές από 28 Ιουνίου του 2022. Επιπλέον θα υπάρξει και νέα προσαύξηση του επιδόματος στους αναισθησιολόγους και στους γιατρούς που υπηρετούν σε ΜΕΘ, στα ΤΕΠ και στο ΕΚΑΒ.

Περισσότερα...

Pin It on Pinterest

Share This