Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ακόμα πιο σκληρά μέτρα
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Σκληρή κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή την πρόθεσή της να μην φέρει στην Βουλή τη νέα συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

 

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό ο πρώην βουλευτής της Ν. Δ. τόνισε:

 

«Κάθε μέρα που περνάει η νέα κυβέρνηση φανερώνει ότι τελικά δεν έχει τεθεί τίποτα σε ισχύ από αυτά που είχε δεσμευτεί και υποσχεθεί προεκλογικά. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι έχουν καταρρεύσει και τα τελευταία της προσχήματα.

 

Είναι προφανές ότι λόγος που δεν θέλει η κυβέρνηση να φέρει στην Βουλή την τελευταία συμφωνία προέρχεται από το γεγονός ότι, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για την επέκταση του μνημονίου. Αυτό ακριβώς θέλει να κρύψει η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό. Θέλει να αποκρύψει την υπογραφή της στην επέκταση του μνημονίου.»

 

Ο Θάνος Πλεύρης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους μας θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία, επισημαίνοντας:

 

«Αυτή η υπερήφανη διαπραγμάτευση όπως χαρακτήριζε όλο αυτό το διάστημα τις διαβουλεύσεις της με τους ευρωπαίους εταίρους μας η κυβέρνηση, στην ουσία αποτελεί την συνέχιση μιας δύσκολης και επίπονης πολιτικής.

 

Μόνο που πιστεύω ότι αυτή η νέα συμφωνία πάνω στην συνέχιση και στην επέκταση του μνημονίου θα φέρει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για τους πολίτες.»

 

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ο Θάνος Πλεύρης:

 

«Νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα πήρε άριστα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Όλα κύλησαν ομαλά και οι πολίτες το ευχαριστήθηκαν και συμμετείχαν στο γλέντι με τους παραδοσιακούς χορούς.».

 

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη (CRASHonline)

TWITTER

RT @NikosKaroutzos: @thanosplevris εφ όλης της ύλης στον @984Athina περισσότερα

Mar 27 2023

RT @omadaalithias: Ο Πλεύρης αποκαλύπτει τα ψέματα Σπίρτζη για την τηλεδιοίκηση στην Λάρισα σε ζωντανή μετάδοση! https://t.co/wIywFimMv7 περισσότερα

Mar 27 2023

Παχυσαρκία: Από τον Ιούνιο δωρεάν επισκέψεις σε διατροφολόγους – Μόνο το 1/3 του γενικού πληθυσμού με κανονικό βάρος – 3η η χώρα μας στην Ευρώπη στην παιδική παχυσαρκία - https://t.co/QCW6ej8oWG περισσότερα

Mar 27 2023

@thanosplevris εφ όλης της ύλης στον @984Athina
https://www.protothema.gr/greece/article/1354264/pleuris-proanaggellei-kinitra-gia-enishusi-tis-summetohis-ston-thesmo-tou-prosopikou-giatrou/

Ο Πλεύρης αποκαλύπτει τα ψέματα Σπίρτζη για την τηλεδιοίκηση στην Λάρισα σε ζωντανή μετάδοση!

Παχυσαρκία: Από τον Ιούνιο δωρεάν επισκέψεις σε διατροφολόγους – Μόνο το 1/3 του γενικού πληθυσμού με κανονικό βάρος – 3η η χώρα μας στην Ευρώπη στην παιδική παχυσαρκία - http://healthmag.gr https://healthmag.gr/pachysarkia-apo-ton-iounio-dorean-episkepseis-se-diatrofologous-mono-to-1-3-tou-genikou-plithysmou-me-kanoniko-varos-3i-i-chora-mas-stin-evropi-stin-paidiki-pachysarkia/

Περισσότερα...

Pin It on Pinterest

Share This