Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ακόμα πιο σκληρά μέτρα
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Σκληρή κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή την πρόθεσή της να μην φέρει στην Βουλή τη νέα συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

 

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό ο πρώην βουλευτής της Ν. Δ. τόνισε:

 

«Κάθε μέρα που περνάει η νέα κυβέρνηση φανερώνει ότι τελικά δεν έχει τεθεί τίποτα σε ισχύ από αυτά που είχε δεσμευτεί και υποσχεθεί προεκλογικά. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι έχουν καταρρεύσει και τα τελευταία της προσχήματα.

 

Είναι προφανές ότι λόγος που δεν θέλει η κυβέρνηση να φέρει στην Βουλή την τελευταία συμφωνία προέρχεται από το γεγονός ότι, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για την επέκταση του μνημονίου. Αυτό ακριβώς θέλει να κρύψει η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό. Θέλει να αποκρύψει την υπογραφή της στην επέκταση του μνημονίου.»

 

Ο Θάνος Πλεύρης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους μας θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία, επισημαίνοντας:

 

«Αυτή η υπερήφανη διαπραγμάτευση όπως χαρακτήριζε όλο αυτό το διάστημα τις διαβουλεύσεις της με τους ευρωπαίους εταίρους μας η κυβέρνηση, στην ουσία αποτελεί την συνέχιση μιας δύσκολης και επίπονης πολιτικής.

 

Μόνο που πιστεύω ότι αυτή η νέα συμφωνία πάνω στην συνέχιση και στην επέκταση του μνημονίου θα φέρει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για τους πολίτες.»

 

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ο Θάνος Πλεύρης:

 

«Νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα πήρε άριστα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Όλα κύλησαν ομαλά και οι πολίτες το ευχαριστήθηκαν και συμμετείχαν στο γλέντι με τους παραδοσιακούς χορούς.».

 

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη (CRASHonline)

TWITTER

Twitter feed is not available at the moment.

Pin It on Pinterest

Share This