Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ακόμα πιο σκληρά μέτρα
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Σκληρή κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή την πρόθεσή της να μην φέρει στην Βουλή τη νέα συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

 

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό ο πρώην βουλευτής της Ν. Δ. τόνισε:

 

«Κάθε μέρα που περνάει η νέα κυβέρνηση φανερώνει ότι τελικά δεν έχει τεθεί τίποτα σε ισχύ από αυτά που είχε δεσμευτεί και υποσχεθεί προεκλογικά. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι έχουν καταρρεύσει και τα τελευταία της προσχήματα.

 

Είναι προφανές ότι λόγος που δεν θέλει η κυβέρνηση να φέρει στην Βουλή την τελευταία συμφωνία προέρχεται από το γεγονός ότι, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για την επέκταση του μνημονίου. Αυτό ακριβώς θέλει να κρύψει η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό. Θέλει να αποκρύψει την υπογραφή της στην επέκταση του μνημονίου.»

 

Ο Θάνος Πλεύρης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους μας θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία, επισημαίνοντας:

 

«Αυτή η υπερήφανη διαπραγμάτευση όπως χαρακτήριζε όλο αυτό το διάστημα τις διαβουλεύσεις της με τους ευρωπαίους εταίρους μας η κυβέρνηση, στην ουσία αποτελεί την συνέχιση μιας δύσκολης και επίπονης πολιτικής.

 

Μόνο που πιστεύω ότι αυτή η νέα συμφωνία πάνω στην συνέχιση και στην επέκταση του μνημονίου θα φέρει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για τους πολίτες.»

 

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ο Θάνος Πλεύρης:

 

«Νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα πήρε άριστα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Όλα κύλησαν ομαλά και οι πολίτες το ευχαριστήθηκαν και συμμετείχαν στο γλέντι με τους παραδοσιακούς χορούς.».

 

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη (CRASHonline)

TWITTER

RT @YpYgGR: Συνάντηση του Υπουργού Υγείας @thanosplevris και της Αναπληρώτριας Υπουργού @MinaGagaP με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη.… περισσότερα

Aug 12 2022

RT @neademokratia: Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μετρό στα Εξάρχεια, που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτ… περισσότερα

Aug 12 2022

Συνάντηση του Υπουργού Υγείας @thanosplevris και της Αναπληρώτριας Υπουργού @MinaGagaP με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη.

https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/10721-synanthsh-ypoyrgoy-ygeias-thanoy-pleyrh-kai-anaplhrwtrias-ypoyrgoy-minas-gkagka-me-ton-amerikano-presbh-tzortz-tsoynh

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μετρό στα Εξάρχεια, που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου. https://nd.gr/anakoinosi-toy-grafeioy-typoy-tis-neas-dimokratias-184

https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/10721-synanthsh-ypoyrgoy-ygeias-thanoy-pleyrh-kai-anaplhrwtrias-ypoyrgoy-minas-gkagka-me-ton-amerikano-presbh-tzortz-tsoynh

Περισσότερα...

Pin It on Pinterest

Share This