Η κυβέρνηση φλερτάρει μεταξύ του χειρότερου μνημονίου και του Grexit
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Συνέντευξη Θάνου Πλεύρη στο Crashonline.

 

Σε πλήρες αδιέξοδο το οποίο θα έχει ακόμα καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία της χώρας μας και περισσότερες επιπτώσεις στους πολίτες, σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη οδηγούν οι πολιτικές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για το θέμα αυτό και ειδικότερα σε ποια κατάσταση κατά την άποψή του έχει βρεθεί η χώρα μας από την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει οδηγηθεί σε συμφωνία με τους δανειστές της, ο πρώην βουλευτής της Ν. Δ. τόνισε:

 

«Η διαπραγματευτική ανικανότητα της κυβέρνησης και οι επικίνδυνες καθυστερήσεις στο «κομμάτι» αυτό για το οποίο προειδοποιούσαμε εδώ και καιρό ότι θα έχει καταστροφικές συνέπειες, έχουν οδηγήσει σε βαθύτερη ύφεση την ελληνική οικονομία.

 

Αυτό που διαφαίνεται πλέον και αποτελεί το μόνο σίγουρο στοιχείο και γεγονός είναι ότι, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει μεταξύ του χειρότερου μνημονίου και του Crexit. Αυτό σημαίνει ότι έτσι κι αλλιώς θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην μικρομεσαία τάξη και γενικότερα στα λαϊκά στρώματα τα οποία ήδη βιώνουν την εξαθλίωση.

 

Παράλληλα, η κυβέρνηση δεν έχει ενδιαφερθεί καθόλου για τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος έχει οδηγηθεί στην απαξίωση και σε ακόμα μεγαλύτερη ασφυξία. Και όλα αυτά ενώ άλλα ακούγαμε προεκλογικά’.

 

Ο Θάνος Πλεύρης σχολιάζοντας το ρατσιστικό παραλήρημα της Die Welt κατά της χώρας μας που συνοδεύεται με την αμφισβήτησης της καθαρότητας της φυλής μας, ανέφερε:»Τι να πει κανείς για τους Γερμανούς. Οι σημερινοί Γερμανοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Γερμανούς που ζούσαν επάνω στα δένδρα. Οι Ισχυρισμοί τους μόνο γέλιο προκαλούν».

 

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη.

TWITTER

[custom-twitter-feeds]

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Pin It on Pinterest

Share This