Οι δημότες της Αθήνας αγκαλιάζουν την υποψηφιότητα του Θάνου Πλεύρη
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες γίνεται ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας Θάνος Πλεύρης.

Θεωρούμε πως η επιλογή του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα Μπορείς” Άρη Σπηλιωτόπουλου να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του ήταν άριστη.

 

Ο Θάνος Πλεύρης μιλάει την γλώσσα της αλήθειας και είναι από τους πρώτους ο οποίος χωρίς φανατισμούς είχε μιλήσει για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του παραεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας.

 

Δικαιώθηκε για αυτά που έλεγε και φυσικά ο κόσμος της Πόλης θυμάται ποιος με σύνεση έθετε τα συγκεκριμένα προβλήματα όχι τώρα αλλά χρόνια πριν.

 

Έχει όλα τα εφόδια και τις γνώσεις για να βοηθήσει ώστε να λυθούν προβλήματα της Αθήνας η οποία είναι η βιτρίνα της Χώρας μας στο Εξωτερικό.

 

Εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται κάθε χρόνο και είναι κρίμα να μην είναι στολίδι.

 

Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή (28/04/2014) ομιλία του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην πλατεία Βικτωρίας και είναι ενδεικτική της θετικής υποδοχής που λαμβάνει η υποψηφιότητα του κ. Πλεύρη από τους δημότες της Πόλης.

 

Πηγή: http://stavros-marinis.blogspot.gr

TWITTER

RT @PrimeministerGR: Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξ… περισσότερα

Aug 08 2022

Ο ΠΘ @kmitsotakis με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισυνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο. περισσότερα

Aug 08 2022

@blachometrou @koupalos2 Όσοι αναπαράγουν το ψευδές τουιτ είναι κοινοί συκοφάντες και άθλιοι ψεύτες. Έχουν μηνυθεί και θα λογοδοτήσουν περισσότερα

Aug 08 2022

Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ μπροστά σε δυσκολίες ή ευθύνες. Και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσω να πορεύομαι. https://primeminister.gr/2022/08/08/29961

Ο ΠΘ @kmitsotakis με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισυνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο.

Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο.

Περισσότερα...

Pin It on Pinterest

Share This