Ο Θάνος Πλεύρης: Ανοίγει το σπίτι με τη σύζυγό του ένα μήνα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

και Λένα Πλεύρη άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Το ζευγάρι υποδέχτηκε τη Νάνσυ Παραδεισάνου και μίλησαν για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το ζευγάρι μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο Θάνος Πλεύρης. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε με εικόνα σήψης, μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλη κλινική. Εν τέλει όλα πήγαν καλά με την πορεία της υγείας του καιμετά από έντονο ρίσκο και δυσκολίες, επέστρεψε σπίτι και στην οικογένειά του.

«Το πολύ δύσκολο είναι να μπορείς να σταθείς σε όλο αυτό. Να είσαι στο νοσοκομείο, να μιλάς με τους γιατρούς… και μετά να είσαι στο σπίτι με τα παιδιά κυρίως για την μεγάλη μας κόρη που είναι 7 χρονών»,αναφέρει χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή σύζυγος του Θάνου Πλεύρη. Μάλιστα εξήγησε πως η μεγάλη της κόρη είχε πλήρη συναίσθηση πως ο μπαμπάς της είναι στο νοσοκομείο, με τη Λένα Πλεύρη να περιγράφει τα γεγονότα και να συγκινείται.

«Είχα 20-22 ημέρες να δω τα παιδιά. Αυτό ήταν η πρώτη σκέψη μου», αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα ο Θάνος Πλεύρης.

 

TWITTER

[custom-twitter-feeds]

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Pin It on Pinterest

Share This