Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει απροστάτευτους τους αστυνομικούς απέναντι στους κουκουλοφόρους
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Α” Αθηνών Θανάσης Πλεύρης ήταν οργισμένος για τα όσα ακούγονται από την πλευρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον αφοπλισμό των αστυνομικών

 

Ο κ. Πλεύρης μιλώντας αποκλειστικά στο crashonline.gr δήλωσε:

 

Στο θέμα αυτό ακούμε καθημερινά τρελά πράγματα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη του δεν μας έχουν διευκρινίσει ακόμα με ποιό τρόπο θα περιφρουρούν την τάξη οι αστυνομικοί στις περιπολίες τους αλλά και στις διαδηλώσεις. Φαίνεται ότι το μόνο που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι να επιτύχει τον αφοπλισμό των αστυνομικών που θα χτυπιούνται κάθε μέρα με τους κουκουλοφόρους που τους «χαϊδεύει».

 

Αυτό θέλουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Να στέλνουν απροστάτευτους τους αστυνομικούς και τις δυνάμεις ασφαλείας σε τέτοιες καταστάσεις. Εύχομαι να μην ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

 

Επικριτικός εμφανίσθηκε και σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα που σκέφτονται να εφαρμόσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον το κόμμα τους κληθεί να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

 

«Δεν κινδυνολογώ ούτε κινδυνολογούμε από την πλευρά της Ν.Δ., απλά λέμε την πραγματικότητα που την βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητα. Το πρώτο σίγουρο είναι ότι, στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους σχετικά με το πρόγραμμα που θέλουν να εφαρμόσουν στον τομέα της οικονομίας. Καθημερινά ακούμε από τα στελέχη του διαφορετικές φωνές. Άλλα ποσά ακούμε από άλλα πρόσωπα και διαφορετικά από άλλα στελέχη του. Φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός.

 

Εφόσον εφαρμοστεί το πρόγραμμα που προβάλλει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τότε είναι σίγουρο και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια ότι θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις Βενεζουέλας. Τότε ακριβώς θα καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος έλεγε και λέει την πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς το κακό θέλουμε να προλάβουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ο ελληνικός λαός να βιώσει καταστάσεις Βενεζουέλας στις οποίες μας οδηγεί το όποιο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα».

TWITTER

Twitter feed is not available at the moment.

Pin It on Pinterest

Share This