Προσφυγικό Ζήτημα
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2016

 

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κα ΠΑΠΑΧΕΛΑ

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΤΗΝ 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

 

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό καταθέτω αίτημα για συζήτηση εκτός Ημερησίας Διατάξεως στην 4η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας με τους χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται καθημερινά.

            Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς δυσμενέστατης εξέλιξης στο ζήτημα του προσφυγικού. Πιο συγκεκριμένα χιλιάδες μετανάστες, προκειμένου να μετακινηθούν και ενδεχομένως να εξέλθουν της χώρας μας, προσέρχονται στο κέντρο της Αθήνας για να βρουν προσωρινό καταφύγιο.

            Με δεδομένο ότι αφενός η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα, αφετέρου τα κέντρα υποδοχής μεταναστών ήδη ασφυκτιούν και οι προσφυγικές ροές συνεχίζονται αμείωτες:

 

Ποιες οι ενέργειές σας προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο της εκ νέου κατάληψης των πλατειών και των δρόμων του πολύπαθου κέντρου της Αθήνας;

 

Αθήνα 25.02.2016

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

Αθανάσιος Κ. Πλεύρης

TWITTER

[custom-twitter-feeds]

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Pin It on Pinterest

Share This