Προχωράμε Μαζί!
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην ομιλία του υπ. βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών Θάνου Πλεύρη, καθώς η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Park αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους περισσότερους από χίλιους φίλους του οι οποίοι παρευρέθηκαν για να τον ακούσουν.

Ο Θάνος Πλεύρης τόνισε στην ομιλία του την εθνική ανάγκη για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής, ανέπτυξε διεξοδικά τις μέχρι σήμερα προσπάθειες και επιτυχίες της κυβέρνησης προκειμένου η χώρα να σταθεί όρθια και ενωμένη, ενώ επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια τυχόν κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πέρα από την δημαγωγία και τον εμπαιγμό του κόσμου, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την χώρα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στα εθνικά θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε η τέως ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα με την οποία ο Θάνος Πλεύρης διατηρεί στενή φιλία, καθώς επίσης και πολλά κομματικά στελέχη της ΝΔ, στελέχη του χώρου της Υγείας, συνδικαλιστές της Αστυνομίας, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της Αθήνας, καθώς και εκπρόσωποι ενώσεων αποστράτων της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους ο κ. Πλεύρης διατηρεί πολλές συμπάθειες.

TWITTER

RT @YpYgGR: Χρόνια Πολλά Ελλάδα! https://t.co/INmaJPqkLp περισσότερα

Mar 25 2023

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ https://t.co/Qs9sqpDGIT περισσότερα

Mar 25 2023

Υλοποιούμε Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την παιδική παχυσαρκία μαζί με την Unicef. Επενδύουμε στην πρόληψη https://t.co/csOOyOuDw9 περισσότερα

Mar 23 2023

Pin It on Pinterest

Share This