ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

http://www.protothema.gr/greece/article/661446/thanos-pleuris-vasikos-omilitis-se-imerida-gia-tis-endonosokomeiakes-loimoxeis/

 

Ο πρώην βουλευτής θα αναφερθεί  στην περιπέτεια που τον περασμένο Νοέμβριο έκανε τη ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή

Βασικός ομιλητής σε ημερίδα με θέμα τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις θα είναι ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος θα αναφερθεί  στην περιπέτεια που τον περασμένο Νοέμβριο έκανε τη ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή, με τον ίδιο να δίνει μέσα από το θάλαμο της εντατικής την πιο σκληρή και άνιση μάχη. 

Είναι η πρώτη επιστημονική ημερίδα για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις την οποία διοργανώνει ο πρώην βουλευτής σε συνεργασία με το New York College και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 17:00 στην ΕΣΗΕΑ και όπως αναφέρει ο κ. Πλεύρης: «Είναι η πρώτη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στις πρωτοβουλίες που θα παρθούν για τις νοσοκομειακές λοιμώξεις και μετά από αυτήν θα ακολουθήσουν επαφές με θεσμικούς φορείς, συγκρότηση σε σώμα ατόμων που είναι θύματα ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων».
            
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του NEW York College στόχος είναι να ξεκινήσει μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων των φορέων υγείας, αλλά και των πολιτών, καθώς σε αυτές τις δύσκολες ημέρες η επαγρύπνηση όλων κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία.
            
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γ.Πατούλης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκος, ο προεδρικός Σύμβουλος λοιμώξεων Ηνωμένων Πολιτειών, Θ. Ζαούτης, εκπρόσωπος AHEPA, Δ. Χονδρός, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας, Π. Ευσταθίου, πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Η. Φούτσης. 

TWITTER

[custom-twitter-feeds]

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Pin It on Pinterest

Share This