Συγκέντρωση στη Πλατεία Βικτωρίας
Θάνος Πλεύρης
Βουλευτής Ά Αθηνων

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Αθήνα  23.11.2015

 

 

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΤΗΣ  32ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κα ΠΑΠΑΧΕΛΑ

 

ΘΕΜΑ:  Συγκέντρωση στη πλατεία Βικτωρίας 

 

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

 

      Τη Παρασκευή 06 Νοεμβρίου η επιτροπή κατοίκων της Πλατείας Βικτωρίας οργάνωσε συγκέντρωση στη συγκεκριμένη πλατεία για το θέμα του προσφυγικού και της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στη γειτονιά τους. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για την 5η απογευματινή ώρα, όμως διαδηλωτές αυτοαποκαλούμενοι εκπρόσωποι «αντιφασιστικών οργανώσεων» με προτροπή εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πάρει εργολαβία τις αντισυγκεντρώσεις, εμπόδισαν τη συγκεκριμένη συγκέντρωση των κατοίκων της Πλατείας Βικτωρίας χαρακτηρίζοντας τους κατοίκους «φασίστες», «νεοναζί της Χρυσής Αυγής», οι οποίοι δημιουργούν ρατσιστική φοβία.

            Οι συγκεκριμένοι «δημοκράτες αντιφασίστες» κατέλαβαν τη πλατεία με πανό με συνθήματα, ρίχνοντας αυγά και εκφοβίζοντας τους ήδη συγκεντρωμένους καταστηματάρχες και κατοίκους της Πλατείας Βικτωρίας. Η συγκέντρωση των κατοίκων εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε και η νίκη του δήθεν αντιρατσιστικού και δήθεν αντιφασιστικού κινήματος, το οποίο διακατέχεται από τις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης λόγου στέφθηκε με μεγάλη «επιτυχία»!!!

 

            Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:

 

Σε τι ενέργειες μπορεί να προβεί ο Δήμος Αθηναίων, ώστε να μπορεί να οργανωθεί μία συγκέντρωση, η οποία και θα ολοκληρωθεί, σε δημόσιο χώρο από τους κατοίκους και  καταστηματάρχες της Πλατείας Βικτωρίας, χωρίς την παρεμπόδιση και τους «τραμπουκισμούς» αυτοαποκαλούμενων οργανώσεων που οι πράξεις και οι ενέργειές τους μόνο δημοκρατικές δε μπορεί να χαρακτηρισθούν;

 

 

Αθανάσιος Κ. Πλεύρης

 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

TWITTER

[custom-twitter-feeds]

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Pin It on Pinterest

Share This